איך לחזור למסלול ולמוטיבציה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

11/05/2021 | 17:38 | מאת: רינת

שלום רב. בקרוב אני מתחילה עבודה חדשה דרך סל שיקום, ויש לי מחשבות טורדניות ופחד איך יהיה? מה יהיה? איבדתי את המוטיבציה בעקבות זה לעשות דברים שאני אוהבת, ואני ממש אודה לכם עם תוכלו לתת לי טיפ עצה איך לחזור למסלול למוטיבציה לאנרגיה שירדה לי ולא להיכנס לחרדות? אני ממש אודה לכם עם תוכלו לכתוב לי מהר ומאחלת לכם יום נפלא למרות המצב והמשך שבוע נפלא

היי רינת קודם כל נשמע ממש נהדר וחשוב שאת מתחילה עבודה. זה ברור ומובן שעבודה חדשה יכולה להעלות גם חרדות. אולי תנסי לחשוב גם על דברים טובים אפילו קטנים שעבודה כזו יכולה לתת לך? כמו כן תנסי לחשוב מה מרגיע אותך בדרך כלל כשאת לחוצה ולהעזר בזה. כשמגיעות המחשבות הטורדניות תנסי לראות אותן כמשהו שבא וחולף (דימוי של עננים למשל) וגם תזכירי לעצמך שמה שלא יהיה זה בעצם לא נורא. אולי לא נעים אבל לא נורא.תגידי לעצמך שאת עושה את הכי טוב שאת יכולה ואם "הכי טוב" הזה יהיה לא מספיק או לא מתאים תמיד יש עבודה אחרת שאולי תתאים יותר. מאחלת הרבה בהצלחה :) ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה