גבולות בטיפול פסיכולוגי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

14/04/2021 | 16:16 | מאת: רק אני

שלום, לאחרונה גיליתי שהמטפלת שלי עשתה לי לייק לאחד הפוסטים באינסטגרם... לא בטוחה שהיא מודעת לזה בכלל אבל לי זה לחוסר נוחות ממש לא יודעת אם להעלות את זה בטיפול או להתעלם .. אשמח לעצה תודה מראש :)

היי לך איזו שאלה מהממת וכ"כ קשורה לתקופתינו... אז קודם כל כן ...יתכן בהחלט שעשתה לייק בטעות אבל זה לא ממש משנה כי אם זה מטריד אותך, באופן מובן, ומעלה שאלה של גבולות ממש חשוב שתעלי את זה בפניה. אני בטוחה שהיא תקבל את זה בהבנה רבה ואף תשמח שהעלית את זה וגם... זה יקל עלייך. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה