אישור

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

05/04/2021 | 09:19 | מאת: ליאת

היי ליאת אני נדרשת לבצע שתי בדיקות קורונה כל שבוע ממקום העבודה למשך שלושה שבועות קרובים (עד קבלת תו ירוק). הבעיה שאני בחרדה מסוג בדיקות כאלה, לא מסוגלת לבצע אותן. (הייתי בטיפול בעבר , חלק מהזמן דרך מושלם של קופ"ח , שתרם מאוד אך נושא זה נשאר עדיין בעייתי )אני לא יודעת מה לעשות. האם אפשר לבקש מרופא משפחה אישור או פטור או לפנות לפסיכולוגית שטיפלה בי בעבר ? האם ידוע ל אם נותנים אישורים כאלה? תודה רבה

היי ליאת שאלת שאלה חשובה ורלבנטית לתקופה זו. אני חושבת שכמובן הכי טוב זה לנסות להתמודד עם הפחד אולי דרך אותה פסיכולוגית שטיפלה בך כי טבען של המנעויות שהן מתרחבות אחר כך לתחומים נוספים או סביב בריאות או בכלל. (למשל פחד מבדיקות נוספות אחרות או מזריקות ועוד) במידה ןזהה "גדול" עלייך כרגע או ממש דחוף נשמע לי מתאים לבדוק עם רופאת המשפחה מה ניתן לעשות. לא נתקלתי עד כה במצבים כאלו (סביב הקורונה) כך שאיני יודעת לענות לך מעבר. בהצלחה:) ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה