התייעצות לגבי סוגיה בטיפול

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

30/09/2020 | 21:40 | מאת: דנה

הי ליאת, אשמח להתייעץ . אני בטיפול כבר 3 שנים אצל פסיכולוגית קלינית עקב מס עיניינים ביניהם סוגיית הנטייה המינית שלי. לאחרונה גיליתי שהפסיכולוגית שלי עצמה בעלת נטייה חד מינית . ומאז אני מתקשה לדבר איתה ולחזור אלייה . אני חקה אפילו פגישה באמון. האם הרגשתי מוצדקת ? מה ניתן לעשות? תודה

היי דנה כשמדברים על רגשות אין מוצדק או לא. אם את מרגישה פגיעה באמון אז זה מה שאת מרגישה...אולי השאלה היא : על מה יושבת הפגיעה באמון? האם חשבת שהייתה צריכה לומר לך? אם כן אז מדוע? יש עוד שאלות שאפשר לשאול או לחשוב עליהן כמו: מה היית מרגישה לו כן הייתה אומרת בהתחלה? האם זה היה עוזר לך ? האם את מרגישה שהסתירה? אולי יש אופציה שחשבה שמידע הזה לא יעזור לך? ועוד... בכל מקרה אני ממש מציעה לבוא אליה הכי אותטי עם כל התחושות שלך והשאלות. יש לי הרגשה שדווקא ממקום כזה יכול לצמוח משהו חדש ועוצמתי לתוך הטיפול ולתהליך שלך. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה