פערי גילאים ביחסים................

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

05/08/2020 | 18:58 | מאת: עדן

היי, בת 35 ובן זוגי 55 מאוד אוהבת אותו יש חיבור ,כימיה וחברות כנה ..בעיה שמפריע לי הגיל שלו.. אנחנו יחד 8 שנים ניסיתי להיפרד רק בגלל הגיל אבל מהר מאוד הבנתי שהוא האחד וזה זה...מטרידות אותי התגובות של הסביבה שמה יגידו שהוא מבוגר ממני ,קיבלתי כבר הערה על זה ממישהי חסרת טאקט אבל מבחינתי טוב לי איתו ..איך אני משתחררת מהחששות של מה יגידו ועושה מה שטוב לי גורם לי למצוקה קשה

היי עדן לעיתים לא פשוט להשתחרר מתגובות הסביבה. נראה לי שבאמת חשוב שתשאלי את עצמך קודם כל האם באמת באמת את רוצה להיות עם הבן זוג. מכל הבחינות...גם כרגע וגם בעתיד. במידה וכן אז תגובות הסביבה לא משנות בכלל. השאלה שעלתה לי כשקראתי אותך היא האם תגובות הסביבה השליליות "מתיישבות" ונוגעות בהתלבטויות של-ך יש בנוגע לקשר ואולי זו בעצם הסיבה שהביאה לפרידה? אם כן כדאי לנסות להציף את ההתלבטויות הללו בינך לבין עצמך קודם כל וגם בקשר ואז לראות לאן פנייך... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה