חזרה לשגרה לאחר התקופה המשוגעת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

04/05/2020 | 21:04 | מאת: אלי

ערב טוב אחרי תקופה לא קלה לאט לאט מתחילים לראות את האור אמנם שוחחתי עם הפסיכולוג בטלפון מבפר פעמים אך עדיין חסר הקשר האישי והמבט של העיניים שהופך את הקשר לאישי יותר האם יש צפי לחזרה לפגישות פרונטליות?

היי אלי כרגע אשפרו פגישות פרונטליות עם מסיכות במרחק 2מטר או ללא מסיכות עם מרחק 3 מטר. מכיוון שלהרבה מטפלים לא אפרי לקיים טיפול עם מסיכה וגם אין מרחק של 3 מטר בקליניקה כך זה הופך אולי את האופציה של זום כיותר אינטימית- לכרגע. יש מטפלים שגם נעזרים בטלפון או גם כאלו שמחכים שכל המשק יפתח ותהיה אפשרות להפגש כרגיל. נראה לי שמה שחשוב שתחזיק זה שנראה שעד סוף מאי כבר כולם יחזרו לקליניקות וזה כבר לא הרבה זמן...ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה