טיפול?? או לא knv mrhl 20 ,uuho kvhfbx

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

12/04/2020 | 08:14 | מאת: אייל

שלום לך ליאת !! מתמודד עם הרבה דברים בחים .. כמו קשיים בהרגשה ועו ד . אני שואל האעם משנה איזה סוג טיפול מתכוין לשיחות יכל לסייע לי ?? מטפל אחד אמר לי פעם שךלא משנה מי הוא זה המטפל העיקר שיהיה קשר טוב איתו . האם זה נכון ?? מה דעתך בנושא ??

היי אייל התשובה היא גם וגם. הקשר הטיפולי הוא מאד חשוב ויש לו המון משמעות בטיפול מצד שני גם חשוב למצוא שיטה או טיפול שאתה מרגיש שעוזר לך. אז אם מוצאים את שניהם זה כמובן הכי טוב :) ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה