ליאת יקרה אשמח עם תוכלי לתת לי כיוון

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

10/04/2020 | 07:02 | מאת: רינת

חג שמח ליאת יקרה. אני בטיפול ודי מרוצה,אני מקבלת טיפול טוב רק שבהתחלה זה היה קצת קשה אבל לאט לאט זה הולך ליותר טוב,בלי שום קשר רציתי לקנות לעצמי ספר שיוכל קצת לעזור לי לטפל בעצמי גם בבית או אפילו אתר אינטרנט בנושא פסיכולוגיה חיובית או חשיבה חיובית כעזרה עצמית עם את מכירה אולי ספרים או אתר באינטרנט ותסכימי לתת לי עצה לגבי זה אשמח מאוד מכל הלב תבורכי חג פסח שמח וכשר

היי רינת שמחה לשמוע שאת בטיפול ומרוצה. זה ממש חשוב. בודאי בימים אלו... ישנם את כל הספרים שהוציא טל בן שחר שהם כולם עוסקים בפסיכולוגיה חיובית וגם מדברים על אושר. הם קריאים ומעניינים. אם אזכר בעוד אכתוב... חג שמח עד כמה שאפשר ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה