יחסי אב ובת - האם זה תקין

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

16/03/2020 | 23:45 | מאת: דריה

האם זה נורמלי שבחורה בת 25 תרצה ללכת באצבעות שלובות עם אביה ברחוב?

היי דריה אני לא כל כך אוהבת את ההגדרות של נורמלי או לא כי זה יוצר איזושהי שיפוטיות. בכל מאיתנו יש משהו שהוא מן "שריטה" אחת או שתיים או יותר כמו גם חלקים אחרים בריאים וטובים. קשה לי לענות על השאלה מבלי לדעת את הקשרה. אם זה אקט של הבעת חיבה וככה נהוג בין האב לבת אז הכל בסדר, אולי זה אקט של הרגעה, אולי הבת היא עם צרכים מיוחדים ועוד... אם משהו בזה מרגיש לך כמרמז על מעבר לזה אז אולי לא...אבל קשה לי לדעת רק ממה שכתבת. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה