המשך למה שכתבתי עזרה נפשית

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

21/02/2020 | 04:10 | מאת: רינת

החלטתי ללכת לטיפול בסופו של דבר למרות הפחד והחרדה אני במצוקה התלבטתי אם ללכת ובסופו של דבר החלטתי ללכת לבקש טיפול הלכתי לדבר אם רופא ואני צריכה לקבל תשובה גם לשיקום וגם לטיפול בקהילה אבל הבעיה שיש לי פחד מאוד גדול מרופאים נפשיים אני בעבר הרחוק עברתי טראומה בטיפול המשפחה שלי כועסת עלי שהלכתי שוב לקבל טיפול ואני ממש בחרדה אין מי שיעזור לי וידבר איתי כרגע עד הפגישה. אמרו לי שעד הפגישה זה יקח זמן אשמח ממש אם תוכלו להקל עלי כעזרה מעשית בבית איך להקל על החרדה והלחץ והכאבי ראש כדי להרגיש טוב עד שאתחיל טיפול אני ממש מבקשת תבורכו

היי רינת אני שמחה שהחלטת לבקש טיפול למרות הפחד. אם טיפול אחד לא היה מוצלח זה לא אומר שגם הבא אחריו יהיה כזה...חשוב תמיד לנסות. חשוב שתדברי עם המטפלת בפגישה הראשונה על החוויות שלך מטיפולים קודמים ומה חשוב לך. בינתיים חשוב שוב לנסות להרגע עם מה שמתאים הכי לך. שיחות? הליכה? ים?מחשבות חיוביות שאת בכיוון הנכון ומטפלת בעצמך...אמונה שדברים מסתדרים. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה