היי ליאת.....נפרדנו....ושאלה.

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

02/10/2019 | 15:35 | מאת: מכל

מקווה שהחג עבר בנעימים. שנה טובה וגמר חתימה טובה!!! נפרדתי מהטיפול, היה מרגש, מסעיר, עצוב... קניתימלה מחברת ועט מיוחדים עם חריטת שמה והיא קנתה לי גם מחברת עם כיתוב מיוחד.... אני אמרתי שאני אוהבת אותה והיא אמרה שאוהבת אותי.. אבל ופה קשה לי כשאמרתי שאני אתגעגע אליה היא לא הגיבה שתתגעגע גם...כך שההרגשה שהיה, נגמר ועכשיו יכנס מישהוא במקומי וזהו... האם הקשר והזיכרון ישאר?? האם שווה להקשר לאנשים ואז להפרד?? להקשר במחיר של פרידה? היא אומרת ששווה. וכלום לא נצחי.. ושמשהו בה ישאר בי וההפך. לא יודעת.. הרי בלי להקשר לא הייתי מצליחה בשינויים שעברתי. נכון? קשה לי. האם עשיתי את הצעד הנכון? ימים יגידו. היא הייתה אומרת לתת לזה זמן, ושהכל חולף....אבל קשה. למרות שאמרה שניתן תמיד לחזור וגם פגישת עדכון אם ארצה...ובכלל לעדכן בדברים גדולים זה בסדר... נותן קצת טווח. מה שמעניין הוא שמעולם לא הרגשתי כך בפרידות. גם לא עם קרובה שנפטרה. ..פשוט די מחקתי ולא חשבתי יותר מידיי. לא נקשרתי.. ופה נקשרתי ממש. חזק.. קשה. האם זה שווה??? לא יודעת. היא חשבה שכן.

היי מיכ אחרי החגים שמח :) נשמע שהייתה פרידה משמעותית לשתיכן עם מילים חשובות שנאמרו. נראה שתמיד בפרידות יש גם את המילים שלא נאמרות, את המשהו שנשאר מעט פתוח, את האכזבות הקטנןת. גם אחרי הפרידה הוא חלק מהפרידה. מחשבות נוספות ,להרגיש מה נשאר ממנה, מהטיפול, מה לא... מה עוד אפשרי בכל זאת (אפרופו עדכון) ועוד... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה