מפגש מיון אצל פסיכיאטר בקופה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

11/09/2019 | 22:42 | מאת: מוריה

בשבוע הבא יש לי מפגש המיון בקופה לתחילת טיפולים... א. מה קורה במפגש הזה? ב. כמה זמן הוא אורך? לאחר המפגש יקבעו לי מועד לטיפול (שמניחה עם רשימה המתנה ארוכה) - נכון או שיהיה משהו אחר לאחר המפגש הראשון?

הי מוריה יתכן שבעצם כבר היית במפגש אבל בגדול מה שקורה הוא שהפסיכיאטר מנסה להבין ממה את סובלת האם צריך טיפול רגשי בלבד או שמע גם טיפול רגשי וגם תרופתי וכן איזה סוג טיפול מתאים במידה ורגשי. לגבי כמה זמן אורך המפגש מכייון שזה דרך הקופה קשה לי לענות לך.. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה