טיפול נפשי דרך הקופה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

09/08/2019 | 00:36 | מאת: הילה

איך עובד טיפול דרך הקופה? (שעלותו חינם/קרוב לכך) אם אני רוצה מטפלת ולא מטפל האם אוכל לקבל או שאהיה מוכרחת לקבל את מי שיוצא (כלומר אם יוצא מטפל להחליט אם בא לי להיות אצל גבר או להחליט שלא רוצה טיפול כלל...). בנוסף מה קורה אם אני מקבל מועד לטיפול ביום/שעה שאני לא יכולה, - האם זה יפגע בסיכויים שלי לקבל זמן אחר? (או שיגיד שבגלל שדחיתי מועד אחר אז יורידו אותי מרשימת ההמתנה? ומה אם קורה כמה פעמים שאני מקבלת זמן שאינני יכולה?) - אני סטודנטית לכן המערכת שלי לא תלויה בי..

היי הילה שאלות מצויינות עי אכן אלו החסרונות ל הטיפול הציבורי- פחות אפשרויות בחירה יחד עם זאת חושבת שאפשר תמיד לנסות...ולהציג את הדברים שכתבת כלומר זה ממש בסדר טאף רצוי לבקש מטפלת או לומר שיש שעות שאת יכולה או לא יכולה בהנחה שאולי ייענו לך ואולי לא ע"פ יכולות המערכת...אני לא מאמינה שבגלל זה יורידו אותך מרשימת המתנה היא רק אולי תתארך ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה