איך לשפר את מצב הרוח

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

31/07/2019 | 17:24 | מאת: לימור

לפעמים קורה לי שיש לי ירידות במצב רוח. אני בת 52 אני לא יודעת אם זה קשור לגיל אבל יש לי מידי פעם נפילות. רציתי לשאול אם יש לכם עצה איך אני יכולה לעלות את מצב הרוח ברגע שזה קורה מבחינה מעשית ולא מבחינה טיפולית. אני לא מטופלת בטיפול כזה או אחר אם אתם מסכימים אשמח מאד אני מודה לכם

לימור היי עניתי למטה לדגנית ששאלה שאלה די דומה. בין אם זו את ובין אם לא תשובתי היא אותה תשובה...אין לי אפשרות לתת מענה פרקטי כאשר אנחנו לא מכירות. תרגישי טוב ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה