האם חשיבת יתר על מישהו מביע על רגש הדדי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

11/07/2019 | 20:51 | מאת: דנה

שלום הייתי בקשר עם מישהו לא חברות קשר בעבודה והייתה בנינו תקשורת טובה עברתי לעבודה אחרת ותמיד הוא בראש שלי האם מבחינה פסיכולוגית הוא גם חושב עליי כלומר אם אני חושבת על מישהו להרבה זמן האם זה אומר שהוא מרגיש כלפיי משהו ושהוא גם חושב עליי?

היי דנה אם את חושבת הרבה על מישהו זה לא אומר בהכרח שהוא חושב עלייך אלא אם כן את מחזיקה באמונות שהן יותר רוחנחות ואז אולי יהיה מי שיאמר לך שכן :) פסיגכולוגית ורגשעת נראה לי שמעניין יהיה לשאול את עצמך מה את חושבת עליו? האם יש משהו במחשבות שמעיד למשל על עניינים לא סגורים איתו (רגשיים) ? או אולי זה בעצם משהו שהוא מסמל ומסמן שקשור בכלל אלייך וכדאי להבין אותו או להתייחס אליו? משהו שאולי הוא מזכיר לך? ועוד... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה