תגובה מוזרה מה אמור להביע

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

18/06/2019 | 01:00 | מאת: דנה

שלום כשאני נמצאת במפגש עם חברות שאני מכירה אותן טוב או עם קרובי משפחה עם הדודות בעיקרון ומנסה להישתתף בשיחה ומתחילה לספר משהו אני מבחינה בהבעות פנים מוזרות של אחד מהן בכל מפגש כאילו שהיא כל כך רוצה שאשתוק או שמה שאני אומרת לא מוצאת חן בעניה האם זו התקף של שינאה או קינאה או בכלל חוסר הערכה וכבוד כלפיי כל כך מתקשה לפרש כי אני נתקלת מכמה אנשים הרבה פעמים מה אמור להביע התנהגות כזאת?

היי דנה אני לא מכירה אותך כך שקשה לי לענות לא יודעת האם זה קשור לאיך שאת אומרת את הדברים או לתוכן של הדברים או שמא אולי זו בעצם רק פרשנות שלך להבעות... אולי אם יש משהי שאת דווקא יותר קרובה אליה וסומכת עליה אולי כדאי לשאול מה הרגישה כשדיברת...אולי יהיה ניתן להבין מזה משהו. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה