שיחה לאור יום שתאפשר קשר אישי קרוב

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

03/06/2019 | 22:14 | מאת: קצת לבד

שלום. אני מאד מתקשה לנהל שיחות עם אנשים שיובילו לקרבה חברתית.וגם זוגית. הייתי רוצה לדבר עם איש מקצוע.אבל לא יכול מבחינה כלכלית. האם יש איזה. גוף ציבורי או עמותה שיכולים לאפשר שיחות כאלה עם מישהו באופן קבוע

היי לך "קצת לבד" שאלה מצויינת וחשובה וחשוב שאתה מזהה את הקושי ומנסה לחשוב על פתרונות. קשר עם איש מקצוע מאד יכול לעזור כי הדיבור על עצמך עם אדם שמבין ומכיל הוא כבר לכשעצמו סוג של קשר שממנו ניתן לצמוח לקשרים אחרים. אתה יכול לקבל טיפול דרך קופת חולים במסגרת גופים שעובדים איתם מכונים או גם בתחנות של הקופה... זה אמור להיות ללא עלות ממליצה לפנות... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה