בבקשה להבין אותי ולהמליץ

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

08/03/2019 | 15:34 | מאת: אייל

שלום רב !! כאמור לוקה בסכיזופרניה ואוסידי מחשבת י מטופל בתרופות . כיום נמ צא באישפוז בבי"ח. ארצה לשתף שעברתי המון טיפולים בשיחות אך נעזרתי חלקית . יש לי את התמונה בראש של ומאז המשבר הראשוני שלא יוצא לי מהראש אשר הוביל אותי למצבי נפש לא טובים . אציין שבמהותי אני מאוד רציני ומשקיע ובשנים האחרונות אין לי רצף בטיפולים בשיחות . ומאוד ארצה להשתפר .. מה עליי לעשות וכיצד לפעול ?? תודה רבה שבת שלום

היי אייל, האם אתה מתכוון לשיחות במהלך האישפוז או לאחריו? נשמע שאתה מביע רצון לשיחות כאלו ואתה אומר שאתה משקיע ורציני...מה מפריע לך כרגע ליצור רצף טיפולי בשיחות? ליאת

15/03/2019 | 16:49 | מאת: אייל

שלום ליאת !! שאלתך יפה ועליי ככל הנראה אצטרך לענות .. גם כעת שאני במסגרת אישפוז .. אז בפגישות (היו רק 2 כאלה )) עם הפסיכולוג הסב את ליבי לדפוס שאני רוצה להיות שם לא כאן . וכשאני מגיע לשם אז שוב אני רוצה להיות שם ..שם >> שם ושם . מנסה לעצור ולהיות כאן ועכשיו . מה הדרך להגיע לכך אולי זה האי שקט שאני סובל מנה רבות שנים . אשמח לקרוא תגובתך החכמה . תודה ושבת שלום לך

מנהל פורום פסיכותרפיה