פחד החתונה ומעבר מגורים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

08/10/2018 | 11:47 | מאת: חיה

היי אני בת 23 בזוגיות רצינית אני יוצאת עם גבר אך תמיד מפחדת מה אם זה לא זה ואינני מפחדת להתחייב רק תמיד אמרו לי שצריך להרגיש שזה זה כמו כן יש לי פחד במעבר מגורים מההורים לבית משלי , או שאני עדיין ילדה או שזה באמת גורם לחששות פחד של נטישה פחד לעשות שינוי קיצוני בחיים לבית ילדים לפרנס את עצמי לעשות בבית הכל לבד או איתו זה כיף אבל מצד שני זה ממש מפחיד אותי אני יודעת שהכל יסתדר בסוף ומה שצריך לקרות יקרה אך רוצה להישאר לגור בקרבת הוריי כמו כן באותה עיר ולא לעזוב .. אשמח לפיתרון כיצד לחשוב בצורה אחרת..יש לי עוד זמן אבל חושבת על זה ככ חזק

היי חיה נשמע שמתערבבים פה הרבה פחדים ביחד שאולי הבולט בהם הוא דווקא הפחד לעצמאות ולהיות "גדולה". אם את רואה שהפחד הזה מעכב אותך במספר תחומים בחיים היתי ממליצה לנסות לברר זאת בטיפול. קשה לי לענות לך מעבר לזה כי אנו לא מכירות.. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה