הפרעת אישיות גבולית+נמנעת ואגורפוביה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

24/09/2018 | 16:10 | מאת: ענת

שלום, ביתי בת 18 נמנעת מכל קשר עם אנשים במשפחה ומחוצה לה. היא בבית כבר 3 שנים וגם לביהס הפסיקה ללכת לגמרי. כמובן שיש קשר עם הרווחה וביהס אך היא בבית וכואב לראותה כך. היא רוצה חיים וחברה אך לא מצליחה מרגישה שלא מסוגלת. איך ניתן לעזור לה? תודה

שלום ענת בתך זקוקה לאבחון מסודר וטיפול מסודר. האם היא מטופלת? יש אפשרות לקבל סדרות של טיפול גם דרך קופח. אחרי אבחון מסודר כדאי לשקול את כל האופציות הטיפוליות שרלבנטיות. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה