משברים ברצף של אובדנים מה עושים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

14/06/2018 | 16:15 | מאת: בר

בשנה הקרובה חוויתי כמה דברים שקשורים לאובדן עם זה פיטורין אובדן של דודים חברים של הוריי קרובים חבר טוב יקר נפרדתי מבן זוגי ועכשיו אבא שלי חולה מאוד בילדותי וגם עכשיו עד הרגע שאבא שלי חלה הוא תמיד תמך עזר הייתי מאוד קשורה אליו אני התחלתי תרופות חדשות אבל רציתי לציין שהייתי בנאדם שלרוב שמחה מצחיקה מפיצה אור ואהבה השאלה כזאת גם בנוסף לטיפול שאני מקבלת איך אני מוציאה אותי מהבוץ שנקלעתי אליו המשבר בא והולך איך להפסיק את הייאוש ברגע שהוא בא ולהבין שלמרות הכל בכול זאת החיים יפים וצריך להמשיך בשגרה מה עושים

היי בר מה שאת מתארת נשמע מאד לא פשוט וקשה מבחינת העוצמות והרצף. חושבת שנוסף לטיפול תרופתי כדאי מאד לגשת לטיפול פסיכולוגי שם תהיה לך אפשרות גם לקבל תמיכה, לעבד את האובדנים, לא להיות לבד עם מה שאת חווה. ליאת .

מנהל פורום פסיכותרפיה