בינתיים.......התבהרו השמיים :)

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

25/02/2018 | 19:59 | מאת: מיכ...

דברנו על הכל...והפחד שלי היא מכך שמטפל נפטר..הוא ישמור על סודיות הבעיה מה קורה כשהוא מת? למי יש גישה? ליורשים? הילדים שלה? יפתחו את המחשב? הבנתי שיש איזה עיזבון ושמטפלים פותחים ושואלים אם להשמיד או לשמור..משהו כזה, היא אמרה לי שמה שנמצא אצלה יותר מ7 שנים נגרס....אצלי בגלל שאני אצלה היא שומרת רק תמצית מההתחלה....בקיצור מה קורה כשפסיכולוג נפטר? מה קורה עם הסיכומים?

היי מיכ באמת שאיני יודעת לענות לך מאמינה שאזה כתוב היכנשהו בחוקי האתחקה של הפסיכולוגים ומאמינה שחשבו על האופציה הזו כך שסיכומים אלו לא יהיו חשופים לעיניים זרות. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה