להעיר את הדב...סדרה מלחיצה נורא!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

15/02/2018 | 00:08 | מאת: מיכ...

היי ליאת. מזמן שלא כתבתי לך. הסדרה בטלויזיה ממש מלחיצה אותי. ורוצה לדעת מי יכול לראות סיכומים של פגישות אחרי שהמטפל נפטר??? למי יש גישה לזה??? למשפחה שלה? שתבדוק את המחשב??? מי יקבל את המחשב עם כל החומר??? איך נשמרת סודיות ככה??? אני לא אדבר איתה רק עוד שבוע וחצי בינתיים נלחצתי...וגם חרדה קצת שלא יקרה לה כלום......

היי מיכ אני לא מכירה את הסדרה. בעקרון סיכומים אמורים להיות מגובים באופן סודי כמו כן בדרכ כותבים בהם בתמציתיות. שבת שלום וללא לחץ :) ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה