פגועה מבן זוגי לשעבר מה לעשות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

21/01/2018 | 11:19 | מאת: דורית

במשך שנתיים אני ובן זוגי לשעבר יצאנו והיינו על סף חתונה בשלב מסוים היחסים שלנו התערערו ונאלצנו להיפרד. עברתי משבר לא קל בגלל הפרידה אבל בסופו של דבר התאוששתי וחזרתי לחיים שמחים וטובים. לפני כמה ימים פגשתי מישהו שהוא בקשר איתו עד היום וסיפר לי משהו שהוא אמר לו בקשר אלי משהו שקרה ביני לבינו בזוגיות פתאום התחלתי לחשוב על כל מה שהיה בינינו ואני גם פגועה. אני לא יכולה היום ליצור איתו קשר מטעמים מסוימים האם יש לך איזשהי עצה איך לצאת מהמחשבה עליו ולחזור לחיים הרגילים והשמחים שלי? תודה

היי דורית לעיתים המחשבות על פרידה והעסוק בה באופן עזה או אחר הן חלק מתהליך התאבלות ולפעמים יש צורך לעשות את סגירת המעגל בינך לבנך ולא עם האחר. מניחה שכרגע היה טריגר למחשבות הללו אך אם הצלחת לחזור לחיים טובים ושמחים נשמע שתמשיכי להצליח הזה. אם יש איזשהו נושא שעלה כעת אצלך בעקבות הפרידה ומרגיש לך כמו משהו שכדאי לעבוד עליו תמיד ישנה אפשרות לפנות לטיפול רגשי. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה