יחסים בין ההורים במצב קשה מה לעשות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

16/01/2018 | 08:41 | מאת: יעל

אבא שלי חולה יש לו דימנציה אימא שלי עברה מחלת סרטן. כבר הרבה זמן שההורים שלי לא במצב טוב והיחסים ביניהם קשים מאוד. אני בת 32 לא נשואה גרה עם ההורים כי אין לי איפה לגור במקום אחר ואני סובלת מהריבים הקשים שלהם ומתעצבנת מזה. כאשר אני מתערבת זה עוד יותר מוסיף אש ואני כל היום בדיכאון בגלל זה. אין לי כרגע עזרה חיצונית מה לעשות במצב כזה?

הי יעל נשמע מצב לא פשוט וקשה מבחינת כולכם. נראה לי שעם כל הקושי לשאת את המצב בין ההורים כרגע אולי הכי חשוב זה לחזק את עצמך גם כדי שתוכלי לחזק אותם בהמשך. לפעמים זה מצב ככ שואב שאולי את נעלמת קצת בתוך כל זה? לא כתבת הרבה על עצמך אבל האם יש עבודה? מערכות תמיכה? כל מה שיכול לעזור לך להתחזק... אולי אפשר לבקש טיפול דרך קופת חולים ללא עלות? ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה