מה שקורה כאן.........

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

09/10/2017 | 11:00 | מאת: קלי

חבל שניהול פורום כמו זה ניתן בידי מי שלא יכול לתת מענה יותר מפעם בשבועיים...

שלום מבינה את תחושתך אך... המענה לא ניתן פעם בשבועיים. הוא ניתן כאשר אני יכולה לתיתו ותדירותו משתנה ע"פ תקופות. כמו כן, מעולם לא עניתי תשובה שהיא מחפפת/ לא מושקעת/ רצינית או מקצועית ולכן אני עונה רק כאשר באמת פנויה לכך. מציעה לך לבדוק בפורומים אחרים מהי תדירות המענה ולראות שאנשי מקצוע עסוקים אינם יכולים לשהות בפורום כל יום. בברכה ליאת

12/11/2017 | 02:54 | מאת: קלי

אינני מצפה מאנשי מקצוע עסוקים לשהות בפורום כל יום. עם זאת, יש פער גדול בין "כל יום" לבין פעם בשבועיים. גם התשובות המושקעות, הרציניות, המקצועיות והלא מחפפות הופכות לעיתים ללא רלוונטיות כשהן ניתנות באיחור כזה.

מנהל פורום פסיכותרפיה