איתור רישיון פסיכולוג

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

13/09/2017 | 23:26 | מאת: תמרי

שלום ליאת קיבלתי שם פרטי ומספר טלפון נייד בלבד, של פסיכולוג ואני רוצה לוודא שהוא אכן בעל רישיון. לא למטרת טיפול שכן אז היה לי יותר קל לברר פרטים... :). האם כל הפסיכולוגים צריכים להופיע ברשימת האלפון בהסתדרות הפסיכולוגים? כדי לוודא שמדובר בפסיכולוג מורשה, ניסיתי לחפש באלפון בהסתדרות הפסיכולוגים, באתר פסיכולוגיה עברית. קשה לחפש בפנקס הפסיכולוגים באתר משרד הבריאות מכיוון שיש לי רק שם פרטי ומספר נייד... אשמח לעצתך תודה תמרי :)

היי תמרי אני לא יודעת אם חייבים להופיע בהסתדרות הפסיכולוגים אך כן בפנקס הפסיכולוגים של משרד הבריאות. אין לי עיצה חכמה מעבר לזה... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה