ליאת .....

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

11/09/2017 | 11:14 | מאת: sigal

מקווה שהכל בסדר וזה שוב עומס כזה ... קפצתי לבקר ...להאחז , סתם להיות ...

הי מיכ יקרה אכן עומסי תחילת שנת הלימודים ועוד הכל בטוב. איך אצלך האם גם עמוס? :) ליאת

16/09/2017 | 17:55 | מאת: sigal

אני חייכתי בחלקי ובחלקי התעצבתי ... סליחה ליאת זה נוגע בשקיפות הזו ...גם אם מבינה שזאת טעות אנושית למדי.. נותנת מקום לרגשות אחרים שעלו בי .... הי ושתהייה שנה טובה ומבורכת שנה של שפע התחלות טובות והגשמת חלומות לטובה ..

היי סיגל יקרה שנה טובה ומאושרת ורגועה ושמחה גם לך ליאת

17/09/2017 | 21:44 | מאת: מיכ...

מעניין...זאת הייתה סיגל שכתבה. אבל בקלות מתאים גם לי לכתוב..

מנהל פורום פסיכותרפיה