מצב גרוע במשפחה המשך איך להרים את עצמי ולשפר את מצב הרוח

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

31/08/2017 | 14:19 | מאת: כוכי

שלום ליאת. אני מאוד אשמח לעצה קטנה איך אני יכולה לרומם לעצמי את המצב רוח מבחינה מעשית מאז שדוד שלי בבית חולים אבא שלי יושב ובוכה בלי סוף ובדיכאון אימא שלי לא מרגישה טוב זה משפיע עלי מאוד אשמח עם תוכלי לייעץ לי אפילו ייעוץ אחד איך אני יכולה להיות בכל זאת אופטימית ולהרים לעצמי את המצב רוח מבחינה מעשית איך אני יכולה לשפר את המצב רוח ללא קשר לטיפול אני לוקחת כדורים מהרופאת משפחה היא נתנה לי כדור אבל עד שזה ישפיע אשמח עם תוכלי לסייע לי בפורום עצה קטנה,תודה רבה

היי כוכי אני לא יכולה לתת עיצות קסם... כן יכולה לומר שסביר להניח שעוד מעט הכדורים יעזרו ולכן מצב הרוח ישתפר כמו כן...קשה מאד במצב כזה שלא להיות עצוב או מדוכא ולכן לדעת לקבל את הרגשות הללו כעת ולא להתנגד להם או להיבהל כאשר את רואה כך את אמא או אבא. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה