שאלה לגבי ספרים ואתרים באינטרנט לדיכאון וחרדה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

21/08/2017 | 11:11 | מאת: מירי

שלום רב. אני מחפשת ספרים שעוזרים לדיכאון וחרדה או אתרים באינטרנט שיכולים לעזור כעזרה עצמית אודה מאד אם את במקרה יודעת לגבי ספרים או אתרים באינטרנט שיכולים לעזור,יום נפלא

23/08/2017 | 15:21 | מאת: מירי

אשמח אם תענו לי,תודה.

היי מירי ישנו הספר "בוחרים להרגיש טוב" של דיויד ברנס שנחשב ספר מרכזי לטיפול בדיכאון לגבי חרדות "להפחיד את הפחד" של עופרה מירון ממליצה מאד גם על ספרים ברוח הגישה הבודהיסטית "הלב הנבון" של קורנפילד וכל ספריה הנהדרים של פמה צודרון "כשהדברים מתפרקים", "המקומות שמפחידים אותנו" ועוד גם הספרים של קייטח בירון טובים כמו: "לאהוב את מה שיש" אתרי אינטרנט אני פחות מכירה ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה