חופשות.

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

10/08/2017 | 17:09 | מאת: sigal

ניכנסת לכאן והולכת ושוב ושוב... ראיתי את ההודעה שאת בחופש ,זה הרגיש ככה פתאום ...אבל תודה שהסברת . ואז את ההודעה שחזרת ...ואם השמחה חשבתי לי מה אכפת לי אני לא שייכת לכאן ...😊 יחי הכעס הסמוי...או הגלוי ... לפחות זה מעיד על קשר . והמטפלת גם הודיע שיוצאת לחופש ..מספיק זמן כדי שננשום לפני...וכל השדים קמו מרבצם.. וזה מרגיש כאילו יש שם מפלצות מתחת לשטיח שמעבר לקשר ולחרדת נטישה ותלות וטיפול ...זה נראה שזה מעיר שלדים מתים... פוחדת פוחדת מאוד ... אז ליאת יקרה מקווה שנהנית וצברת כוחות ...גם אני חזרתי לכאן.😊שבת שלום

היי סיגל יקרה כן...כל מה שכתבת. כל התנודות וההגנות והשדים. אבל מבחינתי ברוררר שאת שייכת לכאן. נהניתי תודה :) ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה