איך להיות אופטימית למרות כל מה שקורה לי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

21/07/2017 | 10:18 | מאת: גליה

הי,אני מתקרבת ליום הולדת 50 השבוע יש לי יום הולדת ואני חוגגת עם המשפחה,אני לא נשואה ללא ילדים ואין לי גם חברים לחגוג איתם את היום הולדת שלי.חברה שלי שהיתה החברה הכי טובה שלי נפטרה לפני שנה שבוע אחרי היום הולדת שלי תמיד היינו חוגגות ביחד ועכשיו במקום לחגוג איתה אני צריכה ללכת עוד שבוע לבית קברות אני מרגישה לא טוב עם עצמי בעקבות זה למרות שאני שמחה לפחות שאני חוגגת עם המשפחה אבל כואב לי שאין לי חברים לחגוג איתם ושאני צריכה ללכת לבית קברות שבוע אחרי היום הולדת שלי. רציתי לדעת אם את יכולה לייעץ לי איך בכל זאת אני יכולה להיות אופטימית למרות כל זה. תודה רבה ושבת שלום

היי גליה מבינה את הרגשתך עם כל מה שתיארת וגם את ההתעצמות לקראת יום ההולדת. קשה לתת עצות קונקרטיות במצבים כאלו מבלי להכירך נשמע לי שאת עושה כבר משהו מזה וזה להסתכל על מה שכ ן יש בחייך כמו המשפחה כפי שכתבת. כמו כן נשמע לי שחשוב שתמשיכי לנסות להרחיב את מעגלי התמיכה אולי כדאי להצטרף לאיזו קבוצת תמיכה ?ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה