אז החלטתי שכן לשתף ולשתף פעולה.................

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

10/07/2017 | 10:05 | מאת: מיכ...

אבל היה נורא........כי התקרבתי ודברנו.........ואז היא רמזה שאני כמו מי שפגע בי.............כאילו.........אוףףףף מה זה?????? תגובה של שאלה ממנה שלא ציפיתי בכלל שתשאל אותי אי פעם.....בחיים לא אפגע באף אחד! ובייחוד לא בילדיי......היא פגעה בי מאוד! .....הרגשתי כמו בבית משפט...קשה לי עם עצמי ועכשיו גם איתה.....פעם כעסתי על עצמי אחר כך הרבה מהכעסים יצאו עליה ברמות..עכשיו כבר אני כועסת על כלם.....אז כאילו הטיפול הוציא ממני כעסים על כל העולם ואשתו, עדיף לחזור אולי לכעוס על עצמי בלבד..... זה נורא!!!!

היי מיכ אולי היא ניסתה לשקף משהו שיתכן שהוא מכעיס אבל...קחי בחשבון שתמיד תמיד היא רוצה את טובתך גם אם אומרת לך דברים שאולי מכעיסים בשמיעה ראשונה. אפשר להמשיך לדבר את הכעס ולדבר גם על התוכן של הדברים שאמרה מבלי לפחד...זה חלק מקשר. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה