קושי ללא בן זוג ללא עבודה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

29/06/2017 | 08:53 | מאת: חן

שלום ליאת, בשנתיים האחרונות אני מוצאת את עצמי בדכדוך עמוק כבר שנתיים אחרי פרידה קשה שהייתה לי לא מצליחה למצוא אהבה גם עבודה אין לי כרגע וכל זה מביא אותי לדכדוך ולקושי אשמח לתמיכתך,תודה.

היי חן נשמע בהחלט לא קל לחוות גם העדר אהבה זוגית וגם עבודה... חשוב שלא תראי את הדברים כקבועים אלא כאלו שבעצם יכולים להשתנות ברגע אחד קטן... אולי כדאי גם לנצל את הזמן הזה לעבודה על דיוק...מה מתאים יותר זוגית ותעסוקתית כרגע וגם לזכור שאהבה אפשר לחוות בהרבה דרכים לא רק דרך זוגיות והכי חשוב: אהבה וקבלה עצמית... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה