הי ליאת ,

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

26/06/2017 | 18:43 | מאת: sigal

באתי לבקר , לפעמים יש בי צורך להיות כאן ...שמחה לראותך האמת שאני בטוחה שהגבתי לך לשיר המקסים ההוא ...אבל יכול להיות שרק הגבתי לך בראש ...מי יודע ? בכל מקרה תודה ששמת אותו כאן ושהכרת לי אותו , מדהים דווקא מהצד העובד שבי אהבתי כל כך את ההבנה של החוסר מובן בנתינה לשני , במה שבאמת השני צריך ...ועד כמה בסופו של יום כולנו צריכים להרגיש אוהבים ואהובים ...

היי סיגל יקרה תודה :) וסליחה על העיכוב בתשובתי הייתי עם שפעת כמה ימים עכשיו בסדר ונכון להיות אוהב ונאהב- כזה פשוט... כזה לא... ליאת

02/07/2017 | 08:27 | מאת: אביב 22

ליאת את לא צריכה להתנצל ...זה מה שיפה במדייה ברור שתהייה תשובה ולא ברור מתי 😊 העיקר שאת מרגישה טוב ... ותודה שאת מאפשרת להיות כאן.

תודה :)

מנהל פורום פסיכותרפיה