האם זאת תחושה ו לכל החיים?????..........................

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

25/06/2017 | 14:45 | מאת: מיכ...

מרגישה בודדה ועצובה בתוכי. באופן כללי לא רק עכשיו, אלא שברור שישנם רגעים...... ואין שום סיבה נראית לעין, נשואה עם ילדים,בעל אוהב, מנסה ומתחשב.... יש עבודה וטוב לי בה.... כל פעם שאני מרגישה רע המטפלת מזכירה לי שזה עובר......אבל זה חוזר!!!!!! כאילו זה יהיה בתוכי תמיד...האם חייב להיות כך? לחיות עם אומללות נסבלת???? מבאס. וכן עושה דברים שגורמים לי גם טוב, וכן נעזרת בטיפול ו....אולי בגלל שהתקופה האחרונה הייתה און ואוף בפגישות, לא הייתה סדירות. אבל לא יודעת כבר..... האם אני אדם פאסימי? לא חושבת....יש תקווה אבל העצב הפנימי, מדוע קיים בי? למה לא מעריכה את עצמי מספיק? תקופה של 7 שנים בטיפול זה המון!!!!!!! ועדיין כזו תחושה????? אפילו שכמובן שיש התקדמות בהמון תחומים....

היי מיכ יש התקדמות בטיפול וזה המון.. תחושות הן באות הוולכות. חלקנו נהיה יותר עצובים במהלך החיים תלוי נסיבות ואישיות אחרים פחות..מאמינה שאיפשהו את יודעת מהן הסיבות לעצב או לבדידות זה בודאי עולה בטיפול... ליאת

12/07/2017 | 14:06 | מאת: איריס

אני קוראת פוסט הזה וכאילו אני כתבתי את זה. גם לי יש גלים של בדידות עצב ודיכדוך. וגם לי אומרים שזה עובר וצריך רק לקבל שזה קיים. אבל אני לא מסוגלת.

היי איריס האם את מקבל עזרה כלשהי? ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה