קושי בזכרון

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

23/06/2017 | 13:34 | מאת: יותם

אני מעוניין לדעת מה גורם לבעייה בלזכור דברים בעבודה חדשה שאני מתחיל כמו שאני זוכר חלק ממה שמסבירים לי על מה שצריך לעשות בעבודה ואז יוצא שאני צריך לשאול כמה פעמים את אותה שאלה ולפעמים לא זוכר כלום ממה שאומרים לי ? אפשר לקבל טיפים איך להתגבר על זה ? לאיזה רופא הולכים במצב הזה ?

היי יותם התשובה לקשיי זכרון יכולה להיות אורגנית או גם רגשית. השאלה האם אתה חש שזה כתוצאה מלחץ ואז הפתרון הוא רגשי או שלא ואז כדאי לפנות לרופא משפחה להתייעצות ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה