שאלה.................................

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

21/06/2017 | 08:20 | מאת: mika

הי ליאת, אני רוצה לשתף בסיטואציה מאוד קשה שהייתה לי בעבודה. אולי תוכלי בבקשה לייעץ לי מה לעשות. סיפרתי לקולגה בעבודה על פגיעה שעברתי, זה פשוט נפלט לי איכשהו ואז ראיתי על פנייה הבעה כזו של חמלה כלפיי. ומאז הרגשתי שאני לא מסוגלת לראות אותה יותר והתחלתי להתעלם ממנה בהפגנתיות. היא נפגעה והתפרצה עליי במשרד ואמרה שאני צריכה לטפל בעצמי ושיש לי בעיות. אני נכנסתי לשוק הפכתי לאטומה יותר ויותר ומאז אנחנו אוויר אחת בשביל השנייה. כל הסיפור הזה מכניס אותי למצב נפשי מאוד קשה. בפרט שזה הופך לשיחת היום בעבודה ואני לא מצליחה להשלים איתה. איך אפשר לתקן? אני כל כך סובלת.

היי מיקה איכשהו נשמע שדווקא הבעת החמלה הפחידה והלחיצה אותך מאיזושהי סיבה. מצד שני בעקבות ההתרחקות שלך אותה קולגה נפגעה והדברים הסתבכו ובסופו של דבר את סובלת. במידה ואת מעוניינת לתקן אפשר לדבר איתה שוב מבלי להכנס לפרטים רק לומר שאת מעריכה את תגובתה אבל לא פשוט לך היה לספר זה כמובן רק אם את מרגישה שאת מסוגלת לכך. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה