מה עושים כשאין כוח????

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

11/06/2017 | 19:08 | מאת: ת סופית

שלום ליאת. כשאין כוח, אז אין כוח! אולי כדאי לדעת לקבל את זה ולא להלחם. אבל לפעמים זה מין מילכוד ולא בא בהתאמה לדברים שצריכים להעשות באותו הזמן. כמו ללכת לעבודה, שלפעמים זה קצת כמו לצאת לקרב. ואז מה עושים? מוותרים ונשארים בבית, או נלחמים ויוצאים לקרב? לא פשוט העניין הזה!

היי לך נכון...שאלת שאלה חשובה. לפעמים הנכון לנו הוא להיות בתוך משהו ודווקא לא לעשות ולפעמים הנכון הוא המאבק בתחושה ועשייה אחרת לפעמים יודעים מה נכון אם מקשיבים טוב טוב ללב.. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה