מתלבטת על המשך......

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

25/05/2017 | 23:01 | מאת: ש

ליאת שלום. כל כך מבולבלת. לפעמים אין חשק יותר לעזרה עד כדי בחילה שאני רואה את עצמי נעזרת. סיימתי את כל העזרות שהיו לי למעט " הטיפול" (שונאת את המילה הזאת). והרבה אני מתלבטת אם כדי להמשיך. הרבה מרגיש לי שעדיף לי להשאר במקום המוכר, אולי לא הכי טוב והרבה לא נעים, אבל מוכר. למה אני צריכה לשנות? למה להתאמץ, למה לגעת בכל המקומות הכואבים, הבלתי נסבלים? לא כל כך אכפת לי להשאר במקום. הרבה נראה לי שאני לא אאריך ימים, אז בשביל מה להשקיע? לא בטוחה ששווה. מה דעתך?

היי ש לפעמים קשה להעזר כמו גם שקשה להיות לבד עם תחושות מסויימות. מבינה גם את ההרגשה שבמוכר יש משהו נוח ושלהיות בטיפול זה גם עוזר וגם נוגע והנגיעה בכאב אינה פשוטה. אני לא חושבת ש"צריך" שום דבר. השאלה היא עם מה את מוכנה לחיות...ואולי בטיפול יש חוץ מהנגיעה בכאב גם אופציה של תקווה לחיים קצת יותר טובים ובכלל מרגישה שהמילה תקווה חשובה למה שכתבת... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה