בקשר לאבחון פסיכיאטרי והבחנה.

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

25/05/2017 | 12:53 | מאת: משה

הלכתי לאיבחון אצל פסיכיאטר דרך הקופה בקשר לאובססיה לשינה. זאת ההבחנה שרשומה observation for suspected mental and behavioural disorders . מה אומרת ההבחנה הזאת? האם עלולים לשלול לי את רישיון הנהיגה בגלל ההבחנה הזאת? אני ממש בסרטים בבקשה תעני לי. תודה.

היי משה האבחנה שניתנה לך היא מאד מאד כללית אני לא בקיאה בשאלה ששאלת לגבי רשיון נהיגה נראה לי שאתה יכול לשאול את הפסיכיאטר שנתן לך את האבחנה. ליאת

26/05/2017 | 16:17 | מאת: משה

היי ליאת. מה ההבחנה הזאת אומרת האם זה נזק בלתי הפיך ההבחנה? אני ממש בסרטים מזה שהלכתי. לפני מצבי היה טוב מאד.

אנא שאל את הפסיכיאטר

מנהל פורום פסיכותרפיה