המתנה ואי סדירות ובלאגן.....התלבטות מה לעשת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

10/05/2017 | 16:33 | מאת: מיכ...

היי ליאת, מה שלומך? אי סדירות בפגישות ממש קשה לי.....בפסח לא התראנו שלושה שבועות והיה בסדר אפילו כתבתי לך על כך..הייתה פגישה ואז שוב שבועיים שלא ואז שוב באתי...בקיצר בהתחלה כתבתי לה שעדיף לוותר על חודש מאי בסוף החלטתי שלא לוותר ובאתי אתמול, הסתבר לי שגם שבוע הבא היא לא יכולה ואז היא נוסעת (ידעתי שתסע) להשתלמות...בקיצור לא נתראה עכשיו חודש :( על שבוע הבא גיליתי רק בפגישה אתמול..חודש זה הרבה זמן...כמעט ולא דברתי היא אמרה שאני כועסת אמרתי שלא עליה אלא על המצב!!!! ואמרה שאם אני הייתי נוסעת לחודש אז זה בסדר..אמרתי שזה שונה היא אמרה שרק בתפקיד שלנו זה שונה...יש שוני (בקשה שאגיד בלי שיפוטיות) אז אמרתי בזה שאני נזקקת...גם כשאני נסעתי מזמן לשלושה שבועות לחופשה לא היה לי כזה קל!!! ממש לא!!!! אבל אצלה זה ברצף מעצבן!! אי סדירות של תקופה! היא נסעה לפני פסח ממש...זה קשה......בכל אופן אני מתלבטת אם ללכת למישהי אחרת ליעוץ אולי, לדבר על הקשר שלי איתה, על מה זה עושה לי, לא רוצה לדבר איתה על זה כי זה כבר מדובר בינינו, אולי מישהו מבחוץ יאיר את עיניי......מה דעתך? גם חשבתי ללכת למישהי שהגעתי לטיפול בזכותה כי נתלתי בה והיא העבירה אותי לטיפול והיום היא מטפלת בעצמה כבר כמה שנים כמו סגירת מעגל, אבל נראה שלא כדאי, עבר יותר מידיי זמן (7 שנים). אבל מה דעתך שאלך לפגישת יעוץ כזו? האם היא תועיל לי? ואולי זה יהיה כמו החזקה כזו עד שהיא תחזור? הרי לפעמים ממליצים על זה לא????? אוף......מה עושים??????

היי מיכ אני מבינה מאד את הקושי שלך ובכלל מאמינה שהוא גם מאד מאפיין הרבה פעמים את תקופת החגים וגם הקיץ ולפעמים יוצא שאכן אי סדירות הפגישות מאד מאד מורגשת. מצד שני גם לדבר איתה עם נמטפלת בעצם עושה הרגשה של תשובה חלקית כי היא יכולה להבין אותך אבל לא תמיד "לפתור" את העניין וכך יוצא שאולי בגלל זה את מוצאת עצמך מחפשת פתרון מאד קונקרטי להעדרות בזמן ש...אולי הענין הוא רגשי. כי הרי יש את כל מה שהוא בגדר "הקשר עם המטפלת" מה שזה נותן מה שלא, ההסטוריה שלו, העבר, העתיד... חושבת שקשה להחליף קשר כזה כ"כ מהר... ולפעמים זה לחיות עם החסר בקשר אף שאינו מושלם בתנאי כמובן שרוב הזמן היא כן נותנת לך מענה על צרכים. ליאת

14/05/2017 | 13:30 | מאת: מיכ

תודה....וואו, את כל כך צודקת, חשבתי על מה שכתבת..כאילו מחפשת תחליף אבל זאת תהיה טעות.....מקווה שהקשר שלי איתה מספיק חזק ויציב כדי להשמר בתקופה הארוכה הזאת. חודש זה המון זמן :( וכן לרוב יש מענה, כל כך קשה לי ולא מבינה למה???? הרי בחיים יש שינויים בכל מיני מצבים, נפרדים, נפגשים למה פה זה חייב להיות בעייתי, עוצמתי ובעיקר קשה ומפחיד : ( מרגישה ממש טיפשה על הרגשות האלה......ילדה טיפשה :(

לא ילדה ולאטיפשה....ככה זה לפעמים אנחנו במקומות שונים מתנהגים שונה ויש מקומות שלוקחים אותנו אחורה בתחושה. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה