נמאס כבר מהכל!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

09/05/2017 | 14:21 | מאת: כמו קודם

שלום ליאת. דברתי איתה אחר כך. איפה שהוא הכעס נרגע. וכבר לא ממש אכפת לי משום דבר! לא ממנה, לא מהטיפול ואולי בראש ובראשונה לא ממני! אמרה לי שתחכה לי בפגישה הבאה ואני ממש לא יודעת. כל כך לא בא לי! רק דבר אחד אני רוצה ואולי צריכה אומץ לבצע!! לוקח לך שנים לענות, אבל עדיין לפחות יודעת שזה מגיע למישהו.

היי "כמו קודם" שומעת את הכעס גם עליה גם עליי... או אולי בעיקר האכזבה. חוסר מענה הוא לא בהכרח ממקום של חוסר איכפתיות כלפייך. ממש לא. אלא מסיבות נוספות שכנראה אינן קשורות בכלל אלייך למרות שמבינה שאת מרגישה שזה כן קשור. האם את יכולה קצת להרגיש את זה? או אולי להזכר ברגעים כאלו נמוכים גם במקומות של איכפתיות ומענה? מקום שבו צרכייך כן נענו? זה חשוב כדי שלא הכל יהיה רק שחור בחוויה הפנימית. בדר"כ יש גם חוויות כאלו וגם אחרות. הפעם לקח לי פחות משנה לענות :) ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה