דימוי וערך עצמי נמוך חוסר ביטחון

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

20/04/2017 | 10:32 | מאת: נועה

הי ליאת איך אפשר לחזק את הערך העצמי שלי? במיוחד אני מרגישה שאני נותנת כבוד לחברים שלי ומעצימה אותם יותר מדי תוך כדי אני מרגישה שאני מקטינה את עצמי איזה דרכים בכלל בעבודה בחיים האישיים וכמובן בחברה יש בשביל לחזק את הביטחון העצמי אשמח כללית ל2,3 טיפים זה מאד ישמח אותי משהו שיתן לי כיוון בלי ללכת לטיפול כרגע אני הייתי בטיפול וזה לא עשה לי טוב זה עוד יותר הוריד לי את הביטחון גם מבחינת סטיגמה. תודה

היי נועה חיזוק דימוי עצמי זה סוג של מטרת חיים או מטרת טיפול רגשי ולכן נשמע לי קצת לא מתאים שאתן לך כמה "טיפים" בלי שמכירה אותך ושככה באורח קסם הם גם יעבדו. הראה לי חשוב לבדוק מה לא עבד לך בטיפול ואולי לנסות טיפול אחר מטפלת אחרת.... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה