אבודה בחלל.

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

06/04/2017 | 00:02 | מאת: sigal

אבודה בתוך עצמי מגרדת דפנות עוטפת כאב בצלופן חגיגי מבקשת שקט נפשי הכואבת מדממת בשקט אל תוך עצמי בלי שאיש יראה או ירגיש הכל בסדר אומרת משקרת לעצמי עוד שקר אחד דוחסת רגשות אבודים לקירבי

09/04/2017 | 22:33 | מאת: מיכ...

עצוב....אל תשארי עם הכאב לבד. איתך, חג שמח בכל זאת..

סיגל חמודה איך את עכשיו? כם, זה בדיוק ככה, להיות לבד עם רגשות כואבים גורם לתחושה הזו של "אבודה" את לא משקרת לעצמך ככה נדמה לי לפחות כשאת אומרת לעצמך שהכל בסדר אני חושבת שזו משאלה טובה ובריאה שאולי יהיה בסדר וגם היא שם ליאת

11/04/2017 | 20:00 | מאת: sigal

תודה ליאת . קשהולא פשוט הפער בן הפנים המרוסק לחוץ השלם המתפקד ... חגים משפחה מורחבת אירוחים ומפגשים לא עושים את זה קל יותר ...שוב תודה

מנהל פורום פסיכותרפיה