היה הרבה רעש ועכשו שקט.

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

21/03/2017 | 17:15 | מאת: ב

שלום ליאת. באתי עם המון כאב ורעש לפגישה. כמה שעות לפני הפגישה חשבתי לבטל כי בזמן האחרון אני בעיקר סוגרת דלתות בפניה. ידעתי שיהיה לי קשה להגיד את הסיבה הברורה והידועה לרעש. דברנו על הרבה דברים מסביב אבל לא על הדבר האמיתי. ואז אמרתי שלא אוכל להגיד לה על מה הרעש, היא קצת נפגעה, הרגשתי. ואז בתזמון מושלם ומדוייק נגמר הזמן. פתאום היה לי שקט. כל הרעש והכאב שבאתי איתו נעלם, התמסמס וטוב שכך!!! לא בטוחה שרוצה לפגוש אותה שוב עוד מספר ימים, כרגע שקט וטוב כאמור. אבל לפעמים יש תחושה שאי אפשר איתה ואי אפשר בלעדיה וזה קצת מטריד.

היי ב מבינה. לפעמים קשה "און ליין" לדעת מה בדיוק קורה. ואכן טיפול רגשי לעיתים מייצר את התחושות הסותרות הללו. נוגעים בדברים ואז קצת מוצפים ואז דווקא מהנגיעה בדברים באה גם ההקלה...אבל לא תמיד היא מגיעה מיד. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה