מורכב.

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

17/03/2017 | 06:03 | מאת: sigal

העולם מורכב ,אני מורכבת השבוע הבליט את השוני שלי נבדלת ,שונה ,אחרת זה עצוב ליאת השבוע איבדתי זמן מה שלא היה כבר הרבה זמן והייתי יותר הם מאני וכדי לתפקד שמתי שכבות שכבות של מסכות זה כל כך קשה ומעייף בורחת מחברת בני אדם לא מוצאת את עצמי בחברתם יודעת שזה שאני לא מוצאת את עצמי בתוכי משתקף לקשר עם בני האדם ... פעם הצלחתי ליצור קשר מדומה לפחות במדייה. היום גם שם לא מצליחה . אדם בודד בתוכו נשאר תמיד בודד גם עם יהיו סביבו המוני המוני אנשים ... מיותרת , אני מיותרת לעצמי ומיוחדת בדרכי עצוב ... ליאת יודעת שזה בידיים שלי לשנות . יש לך רעיונות איך מרגישים פחות לבד על הפלנטה הזו...איך מרגישים את היחד שסובב אותי ונותנים לו לחלחל ולרפא ...

היי סיגל יקרה כאב נפשי יא תחושה שאכן גורמת לעיתים קרובות לתחושת שונות או אחרות או הרגשה שקשה להיות בקרב השאר חושבת שהיחד יכול להגיע לפרקים בכל מיני רגעים הוא יכול להגיע דרך שיתוף של אנשים במה שעובר עלייך ואז ההבנה שגם אחרים חווים כאב וניתן חלוק אותו באופן הפוך אני מוצאת שגם שימוש בהומור עצמי יכול מאד לקרב... ליאת

20/03/2017 | 14:51 | מאת: sigal

ליאת תודה על היותך .. זהו שאני "מביאה " את עצמי בדרך שפשוט לא רואים אותי כמו מנציחה לימוד עבר ....ולא משנה באיזה דרך או אופן . מניחה שמשהו בי מעביר לא נכון את עצמי , כי זה גם בשמחה וגם בכאב ...כרגע זה פשוט נחווה נורא ,שקוף , בודד מאוד ....או שאולי רואים ואצלי זה לא מחלחל כמו לא מורגש בכלל...בכל מקרה התוצאה זהה..עצוב ומשחזר עבר . תודה על היותך ☺

היי סיגל סליחה על התגובה המאוחרת עיניני חג חושבת שמבינה למה את מתכוונת וגם את התחושה בסוף לפעמים השינו מגיע ברגים קטנחם ובודדים של "הנה ראו אותי" "הנה הצלחתי"... איתך ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה