ביקור בית טיפול בקשישים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

15/03/2017 | 01:17 | מאת: נופר

מי אנשי מקצוע של בריאות הנפש שיכולים להגיע לביקור בית באופן קבוע לטפל בקשישים? עובדים סוציאליים? או כל מקצועות בריאות הנפש? באילו מסגרות ציבוריות? האם באופן פרטי? אני שואלת כי ניסינו דרך הרווחה וזה לא הצליח

היי נופר ניתן לפנות לכמה גורמים נוספים: עמותת שילה בטוח לאומי או עמותת עמך במידה ומדובר בניצול שואה ליאת

19/03/2017 | 20:02 | מאת: ליאת ברעוז

תודה רבה, התכוונתי האם אפשר לפנות למטפלים בבריאות הנפש לא דרך עמותות? או שהם לא נוהגים לערוך ביקורי בית? לאיזה איש מקצוע הכי כדאי לפנות? איזה תחום? ושאלה נוספת ברשותך: באיזו תדירות עובדת סוציאלית מהרווחה אמורה לערוך ביקורי בית? אחת לשבוע? לחודש? מה מקובל? מה הנוהל?

מנהל פורום פסיכותרפיה