המטפלת הזאת לא ברור אם טוב או רע.

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

10/03/2017 | 00:37 | מאת: ש

שלום ליאת. לא רוצה להיות מטופלת. כל הזמן להתאכזב מחדש! לקבל פתאום בחילה וגועל ממנה, מהקול שלה. מהציפייה לעזרה שלא מגיעה. מזה שאולי סוף, סוף קורה משהו טוב והיא לא קולטת, נשארת בתבנית המוכרת והידועה לה! בזמן האחרון יוצאת יותר עצבנית ממה שנכנסתי. לא חושבת שזה טוב או בריא. פוחדת לשתף אותה שלא תפגע בי! והכי רוצה פשוט לחתוך ולהעלם מהטיפול ובעיקר ממנה!!!

היי ש מדוע שהיא תפגע בך על שיתוך כל שהו? זה ה- מקום להגיד הכל מה שנעים, מה שלא נעים, מה שמרגיש אחר, שונה או מוזר תמיד להגיד בשביל זה (גם) מגיעים לטיפול האפשרות למצוא מקום שבו ניתן להיות אותנטיים לחלוטין ובלי חשש חג שמח ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה