תודה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

09/03/2017 | 17:03 | מאת: מיכ...

על הדאגה..את צודקת, גם המטפלת שלי אמרה שזה לא הגיוני שאחכה ואטפל מיידית...הייתי זקוקה לאמפתיה שלה וקיבלתי, אבל לא הבהרתי אולי מספיק שהיא כמותך הייתה נחרצת שאטפל :) תודה. הייתי אצל רופאת משפחה, מה שחששתי ממנו היה בלוטת שומן תת עורית שנפתר בכמה דקות. אך עדיין יש משהו אחר קטן שאתו אגש לברור אצל כירורג שד, מחכה לתור שיבוטל. הבטיחו שיתקשרו בהקדם או שיכניסו בין תורים.

היי מיכ שמחה לשמוע. גם שהמטפלת היתה נחרצת כי זה לא היה ברור לי קודם וגם שכנראה מדובר במשהו פשוט ומיידי. תמיד לבדוק :) חג שמח ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה